Välkommen till Swedish Race Gear

Nu slår vi upp portarna för Swedish Race Gear. Hela tanken bygger på att erbjuda förare ett bra utbud på alla de produkter man kan behöva för att kunna prestera på topp samtidigt som man ska känna sig säker.

Swedish Race Gear erbjuder ett av de bästa urvalen av förarutrustning och tillbehör i branschen. Vi är stolta över varumärkena vi har och den service vi kan erbjuda våra kunder. Personalen här på SRG är både MC förare och entusiaster, vilket innebär att vi ofta använder samma utrustning som du just nu funderar på att lägga i varukorgen. Vi har erfarenhet av att använda och testa produkterna vi säljer så att du som förare, racer, track day instruktör eller gatuåkare, kan känna dig trygg med att alltid få rätt hjälp. Om du funderar över hur en viss hjälm passar eller funderar på ett nytt skinnställ, så har vi mest troligen redan testat och vet svaret på din fråga.
Tveka aldrig att kontakta oss innan du gissar på dimensioneringen av din nya ustning, men om den inte passar ordentligt, handla säkert eftersom vi erbjuder en problemfri retur- och utbytespolicy med förmånliga priser på frakt.

Mellan de omfattande tester vi gör på banan med de produkter vi saluför, har vi förmågan att ge dig information om produkterna från början till slut. Vi ger dig tips och råd hela vägen från tanke till köp så du känner att du får det bästa för just dig.
Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 5000kr vilket innebär att många kvalificera sig och du får fortfarande samma bra service!

Vi fyller fortlöpande på produkter och kommer efterhand ta upp nya spännande varumärke och produkter.

Välkommen som kund till SRG.

 

Lämna ett svar